Dimecres, 24 de Juliol del 2024

Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Noticies / Resum del ple del passat 11 de juliol

Resum del ple del passat 11 de juliol

Es constitueixen els grups municipals i s'estableix la periodicitat de les sessions del ple, amb canvi de dia per motius tècnics.

El passat dia 20 de febrer es va dur a terme el darrer ple ordinari (enllaç a l'enregistrament en vídeo). Els punts que es van tractar van ser:

1r. Expedient 399/2019 Creació dels Grups Municipals

Es constitueixen els grups municipals de Junts per Bell-lloc d’Urgell i Bell-lloc es Mou amb els següents membres:

Grup Municipal de Junts per Bell-lloc d’Urgell (JxB) integrat pels següents membres:

· Ramon Cónsola Palau
· Miquel Campàs Pla
· Àngela Utrilla Sánchez
· Brigida Jubillar Jové
· Jaume Amorós Bonet
· Rosa Maria Buira Castell

Grup Municipal Bell-lloc Es Mou – Acord Municipal (BM-AM) integrat pels següents membres:

· Carles Palau Boté
· Miquel Amorós Folguera
· Nadir Castells Gené
· Rosa Romà Navarro
· Enric Cerqueda Secanell

Pel grup municipal de Junts per Bell-lloc d’Urgell, la Sra. Rosa Maria Buira Castell com a titular, i com a suplents, el Sr. Jaume Amorós Bonet i la resta de membres del grup municipal. Pel Grup municipal de Bell-lloc Es Mou – Acord Municipal, el Sr. Carles Palau Boté com a titular, i com a suplents, la resta de membres del grup municipal.

Es sotmet a votació la proposta d’acord de creació dels grups municipals de l’ajuntament de Bell-lloc d’Urgell, aquesta queda aprovada per majoria absoluta amb 6 vots a favor i l’abstenció del grup municipal Bell-lloc es Mou.

2n. Establiment, si s’escau, de la periodicitat de les sessions del ple.

En aquest punt s’estableix que les sessions ordinàries del Ple de l’Ajuntament de Bell-lloc d’Urgell es realitzaran amb una periodicitat mensual, preferentment el segon dijous de cada mes a les 21 hores a l’hivern i a les 22 hores a l’estiu. En cas que aquest dia preestablert sigui festiu, la sessió es realitzarà al dia hàbil anterior o posterior. A més a més, s’acorda que al mes d’agost no hi haurà ple sempre que això no menyscabi la gestió dels assumptes municipals. Les sessions extraordinàries i les extraordinàries urgents es regiran per les disposicions de caràcter general previstes a la legislació de règim local. Facultar al senyor alcalde, previ acord amb els portaveus dels grups municipals, per posposar i/o avançar la celebració de les sessions ordinàries del Ple, dins del mateix mes avançant-se o endarrerint-se en funció d’obtenir una millor gestió en els assumptes municipals.

Obert el debat, s’aclareix que el canvi de dia a dijous a diferència de la legislatura passada es per motius tècnics de la secretària.