Dimecres, 24 de Juliol del 2024

Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Noticies / Resum del Ple extraordinari del passat 1 de juny de 2017

Resum del Ple extraordinari del passat 1 de juny de 2017

L'enregistrament de la sessió està disponible al canal de vídeo del web de l'Ajuntament.

Aquest és el resum del ple celebrat el passat dia 1 de juny de 2017. Us recordem que l'enregistrament de la sessió està disponible al canal de vídeo del web de l'Ajuntament.

1. PROPOSTA D’APROVACIÓ INICIAL CONVENI DE COL·LABORACIÓ ENTRE L’AJUNTAMENT DE BELL-LLOC D’URGELL I L’INSTITUT CATALÀ DEL SÒL

En aquest punt es proposava aprovar un conveni entre l’Ajuntament i l’INCASOL referent al polígon industrial Vinyes del Mig. Aquest conveni contempla la cessió parcial del polígon a mesura que aquest es vagi omplin d’empreses amb activitat econòmica. De la mateixa manera s’estableix un calendari que obliga a l’INCASOL a realitzar les obres pendents segons el % d’ocupació de les parcel·les.

El grup municipal de CDC va exposar la història de les negociacions amb l’INCASOL des de l’inici fa més de 17 anys i també va recordar la feina feta per l’anterior consistori. El grup municipal es va mostrar crític amb l’actuació de l’actual equip de govern al considerar que s’havien perdut dos anys al no voler aprovar el conveni que van deixar preparat al acabar la legislatura.

El grup municipal de BM-AM va exposar les actuacions dutes a terme en el darrer any i va criticar l’actitud dels grups municipals del PP I CDC. En particular va fer esment dels endarreriments provocats per CDC al no voler assistir a vàries reunions i a les trobades per separat que va tenir aquest grup amb l’INCASOL.

Tots els grups municipals van coincidir amb que l’aprovació d’aquest conveni és un benefici pel municipi.

El punt s’aprova per unanimitat.

2. PROPOSTA D’APROVACIÓ INICIAL DE LA MODIFICACIÓ DEL PLA D’ORDENACIÓ URBANÍSTICA MUNICIPAL

En aquest punt es va debatre la modificació del POUM que afecta a tres aspectes com són: la forma de les cobertes, l’ocupació de les parcel·les i els elements estètics.

El grup municipal del PP va exposar que aquesta és una modificació necessària pel bon funcionament del poble.

El grup municipal de CDC va justificar la necessitat d’aquesta modificació per evitar la situació de crispació que s’havia generat al fer interpretacions de la normativa i va lamentar l’actuació de l’equip de govern a l’haver endarrerit aquesta proposta de modificació que ja fa temps que s’estava demanant.

El grup municipal de BM-AM va comentar la necessitat d’aquesta modificació i va recalcar que no afecta als processos judicials oberts ja que aquests continuen amb el seu procés. També va recalcar que la necessitat de modificar el POUM ja existia en l’anterior legislatura i que l’anterior equip de govern no va fer res al respecte.

El punt s’aprova per unanimitat.