Taller de cuina per evitar el malbaratament alimentari
El Consell Comarcal del Pla d’Urgell ha organitzat tot un seguit de tallers als municipis de la comarca on es donen consells i receptes per no malbaratar aliments. Aquesta acció forma part de les activitats de prevenció de residus que es porten a terme des del servei de Medi Ambient de l’ens comarcal.
Els tallers, que amb una durada d’una hora i mitja aproximadament s’adrecen al públic adult, van a càrrec de “La cuina de l’Araceli” i s’hi donen consells i idees per planificar la compra, conservar els aliments i elaborar receptes per aprofitar-los al màxim. Al final de cada sessió, hi ha una petita degustació pels assistents.
Amb l’objectiu de conscienciar als bell-lloquins i bell-lloquines de la importància de la prevenció dins l’àmbit de la gestió dels residus municipals, s’ha previst que el taller es dugui a terme el proper dimecres 11 de desembre a la sala de la Cultural a les 18 hores.
Veure cartell Taller de cuina per evitar el malbaratament alimentari