Divendres, 21 de Juny del 2024

Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Noticies / Tallers de teatre amb "Som els que som"

Tallers de teatre amb "Som els que som"

L’Associació Cultural i Teatral organitza una reunió informativa el proper dilluns 1 de juliol a les 8 del vespre a la Sala Multifuncional.

L’Associació Cultural i Teatral “Som els que som” organitza una sèrie de tallers pel proper curs escolar 2019-2020. Són els següents:

TALLER de PETITS: El joc del teatre
Activitat dedicada als més menuts. Mitjançant jocs ens endinsarem en la creativitat, l’espontaneïtat, el moviment, la imaginació... D’aquests elements es partirà per preparar una petita escenificació familiar. (Edat entre 6 i 8 anys)


TALLER de MITJANS: Iniciació al Teatre infantil
Curs d’iniciació i motivació al Teatre. Partirem de la creativitat dels nens i nenes, així com de la seva capacitat per inventar situacions teatrals, expressió corporal, veu, improvisació, relaxació, respiració, etc. Les diferents creacions seran la base de la posada en escena d’una petita escenificació també familiar. (Edat entre 9 i 11 anys)


TALLER de GRANS: Muntem una obra!
Aquest taller constarà d’exercicis i tècniques per construir una obra de Teatre. Descobrint la imaginació en l’aprenentatge del text i la capacitat creadora de tots i totes. També entrenarem l’espontaneïtat, desenvoluparem la creativitat, l’expressió corporal i descobrirem què s’amaga dins un text, que escollirem, assajarem i representarem. (A partir de 12 anys)

Veure cartell

Es durà a terme una reunió informativa el proper dilluns 1 de juliol a les 8 del vespre a la Sala Multifuncional per a tothom qui hi estigui interessat.