Dimarts, 23 de Juliol del 2024

Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Noticies / La brigada municipal continua amb les tasques de manteniment i neteja dels espais públics

La brigada municipal continua amb les tasques de manteniment i neteja dels espais públics

Per abastar tots els espais exteriors s’ha adquirit un carretó sulfatador.

Durant el temps de confinament la brigada municipal ha continuat fent tasques de manteniment i neteja dels espais públics. Les següents són algunes de les tasques realitzades:

- S’ha realitzat l’esporga de tots els arbres i el manteniment dels parcs i jardins.

- La desinfecció de les zones més concorregudes ha estat constantment cuidada i en aquesta línia i per abastar tots els espais exteriors s’ha adquirit un carretó sulfatador per tal de facilitar la tasca.

- Al cementiri municipal s’han realitzat tasques de reparació de canaleres i altres desperfectes i al mateix temps la brigada s’ocupa de dur a terme la cuida de les zones enjardinades i la neteja de tot el recinte.

- S’està duent a terme una actuació de rehabilitació de la Pineda municipal, amb l’objectiu de recuperar l’essència d’aquest espai emblemàtic. Les primeres accions han estat arrencar els arbres que estaven morts i replantar amb nous pins les zones desforestades.

- Als edificis municipals s’han realitzat neteges a fons i desinfeccions per tal de contribuir a evitar la propagació del COVID-19 i en aquesta mateixa línia s’han desinfectat els filtres i aires condicionats.