Dimecres, 24 de Juliol del 2024

Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Noticies / Xerrada i taller participatiu del PAESC a la sala multifuncional

Xerrada i taller participatiu del PAESC a la sala multifuncional

Els veïns i veïnes de Bell-lloc podran valorar propostes d’actuació per a la mitigació del canvi climàtic i presentar idees sobre l’eficiència energètica.

Amb el compromís polític d'anticipar-se als efectes inevitables del canvi climàtic, l'Ajuntament està enllestint la redacció del PLA D’ACCIÓ PER A LA SOSTENIBILITAT ENERGÈTICA I EL CLIMA (PAESC) de Bell-lloc d'Urgell.

En l’actualitat, el PAESC fixa l’objectiu de reducció d’emissions de CO2 en almenys un 40% fins l’any 2030 i adopta un enfocament integral d'atenuació del canvi climàtic i d'adaptació a aquest. Aquest nou pacte es basa en tres pilars fonamentals:

  - Atenuació: Reducció d’emissions de GEH més enllà del 40% per l’any 2030, mitjançant l’augment de l’eficiència energètica i un major ús de fonts d’energia renovables.

  - Adaptació: Compromís d’avançar cap a la resiliència de les ciutats afegint la obligació de redactar un Pla d’Adaptació al Canvi Climàtic i executar-ne les accions.

  - Subministrament energètic segur, sostenible i assequible.

Per tal d’implicar la població de Bell-lloc d’Urgell, el dijous 16 de novembre a les 20 hores, a la sala multifuncional, es durà a terme una xerrada participativa en la que els veïns i veïnes del municipi podran valorar propostes d’actuació per a la mitigació del canvi climàtic i presentar idees sobre l’eficiència energètica.

Cartell Xerrada i Taller Participatiu PAES

Enllaç a l'apartat de processos participatius