Dilluns, 22 de Juliol del 2024

Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Noticies / Xerrada sobre les relacions tòxiques a la sala multifuncional

Xerrada sobre les relacions tòxiques a la sala multifuncional

Formava part d'un seguit de trobades organitzades conjuntament per l'Associació de Joves Bell-lloquins i les regidories de Joventut, Benestar Social, de la Dona i Cultura.

"M'agrades sense control" és el títol de la xerrada que va tenir lloc ahir al vespre a la Sala Multifuncional. Forma part d'un seguit de trobades organitzades conjuntament per l'Associació de Joves Bell-lloquins i les regidories de Joventut, Benestar Social, de la Dona i Cultura.

Yolanda Bardina del Servei d'Intervenció Especialitzada de Lleida ens va parlar sobre les relacions tòxiques que moltes vegades poden derivar en casos de violència de gènere. Va explicar el cicle que segueixen les parelles amb aquest tipus de relacions amb tres fases diferenciades: fase de tensió, fase de violència i fase de "lluna de mel".  També ens va ensenyar a detectar situacions, que si es donen en la nostra relació, ens poden mantenir en alerta.

Cal tenir clar quins son els punts positius de tenir parella i no deixar sobrepassar els límits d'aquests punts. També va tractar el tema de les xarxes socials que cada cop tenen més importància sobretot per als més joves i que poden ser un punt de control de la parella.

Trobareu la informació per posar-vos en contacte amb el SIE Lleida a l'enllaç següent: http://sac.gencat.cat/sacgencat/AppJava/organisme_fitxa.jsp?codi=19028